Η κοπή της πίτας του ΑΚΟ Λιβαδειάς - Sourta-Ferta

Post Top Ad


      Για 41η χρονιά, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, η αθλητική οικογένεια του ΑΚΟΛ πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πίτας, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λεβαδέων. Για μία ακόμη χρονιά, γονείς και φίλοι του Ομίλου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του Διοικητικού μας Συμβουλίου, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις κερκίδες του γυμναστηρίου.
Η Πρόεδρος μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, μετά τον καθιερωμένο σύντομο χαιρετισμό της, καθώς και την αναφορά της στην επαναδραστηριοποίηση του τμήματος χιονοδρομίας, έδωσε τη σκυτάλη στα παιδιά, που ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, προκειμένου να παρουσιάσουν μέσα από τα προγράμματά τους τις δεξιότητές τους, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, αποσπώντας θετικά σχόλια, απ’ όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Για τις διακρίσεις τους τη χρονιά που πέρασε τιμήθηκαν με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου οι αθλητές :
1.      Μίγας Κων/νος & Χριστόπουλος Χρήστος, για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στην κατηγορία τους στους πανελλήνιους αγώνες ανωμάλου δρόμου, που πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα.
2.      Ανδρέου Αγγελάννα, Καλέγκα Κατερίνα-Τσαμπίκα, Καρακώστα Ειρήνη, Κολιούκου Κατερίνα, Νάση Ιωάννα, Ντουρντουρέκα Αγγελική, Πάλλα Αγγελική, Ρεντίφη Ευθυμία, Τσέτσου Ευαγγελία & Χονδρού Βασιλική, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα CHEERLEADING
3.      Νικολάου Αναστάσιος, για τη συμμετοχή και τερματισμό στην 6η θέση, μεταξύ των ελλήνων, που συμμετείχαν στον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ, Αθήνα-Σπάρτη, απόσταση 247 χιλιομέτρων
Τιμητική πλακέτα, με ομόφωνη απόφαση, δόθηκε για την πολύχρονη συνεργασία του ως προπονητής, στο τμήμα κολύμβησης του ΑΚΟΛ ο κ. Χατζηστάμος Δημήτρης.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων παρέλαβαν την επιταγή τους για την προσφορά τους στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης  " Η ευχή σου ένα αστέρι" .
Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, με τυχερό τμήμα αυτή την χρονιά τον στίβο, στον οποίο έτυχε το φλουρί. Η Πρόεδρος στο κλείσιμο της εκδήλωσης αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίησή της, πραγματοποίησε την λαχειοφόρο αγορά από την οποία προέκυψαν οι τυχεροί αριθμοί 263, 1212 & 1547 στους οποίους αντιστοιχούσε από ένα tablet.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages