Θα απαντήσει κανείς για το κτίριο Αρέθουσα? - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θα απαντήσει κανείς για το κτίριο Αρέθουσα?

Οι εργασίες στη σκεπή του κτιρίου Αρέθουσα, έχουν σταματήσει από τον ΣΕΠ 2014,και είναι στο στάδιο του καδρονιάσματος. Τα ξύλα λοιπόν αυτά από το ΣΕΠ έως σήμερα αλλά και μέχρι να φτάσουν στο τελικό στάδιο, έχουν φάει τέτοια βροχή,  σαν να ήταν  τοποθετημένα μέσα σε ποταμό πάνω από δυο μήνες.
Αυτό το διαβεβαιώνουν και οι Μετεωρολόγοι που είχαν πει στις αρχές του Νοέμβρη ότι οι  βροχές που είχαν πέσει μέσα σε δυο ήμερες (το ύψος σε χιλιοστά ανα τ.μ.) είναι βροχές ενός έτους.
Τα ξύλα αυτά έχουν αλλάξει χρώμα, έχουν γίνει μαύρα, και κάποια στιγμή (όταν οι εργασίες φθάσουν στο τέλος τους) θα καλυφθούν με σανίδες ,θα μπει ασφαλτοπανο κεραμίδια και ούτε γάτα ούτε  ζημιά. Γιατί απλούστατα είναι δημόσιο έργο και δεν νοιάζεται κανείς.
Πέστε μου ένα μηχανικό, που θα είχε αναθέσει δικό του σπίτι σε κάποιο εργολάβο, που να είχε τα ξύλα στη σκέπη, ένα ολόκληρο βροχερό χειμώνα έτσι, και να δεχόταν το κλείσιμο της σκεπής. ΚΑΝΕΝΑΣ. Σήμερα όμως αν ρωτήσεις κάποιον για το συγκεκριμένο κτίριο, θα πει....ελα μωρέ δεν πειράζει, το πρώτο ή το τελευταίο είναι. Ο λόγος απλός, Κάποια στιγμή- εφόσον η συγκεκριμένη στέγη κλειστή- σε λιγώτερο από πέντε χρόνια θα έχει σαπίσει, και θα δωθεί ξανά σε κάποιο εργολάβο να την φτιάξει πάλι, και το χρήμα θα κάνει κύκλο, σε εργολάβους και μηχανικούς. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει.
Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, πληρώνει ο Δημότης αυτης της πόλης που θα ήθελε τα χρήματα αυτά να πάνε για  κάποιο αλλο σκοπό. Κάνω έκκληση μεσω του ΤΥΠΟΥ
να μην επιτρέψεται σε καμιά περίπτωση  να κλειστη αυτη η στέγη  αν δεν αντικατασταθούν αυτα τα καδρόνια που έχουν φάει το νερο της ζωης τους.
Αν δεν πειραζε τοτε οι ξυλαποθήκες γιατι τα αποθηκεύουν σε κλειστούς χώρους και μάλιστα τυλιγμένα σε ναύλον?
Με εκτίμηση
Νικ. Τσιτσίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages