Ετήσια εκδήλωση Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

 Φωτογραφίες από Ηλία Θαλάσση
Σε ένα γιορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο "Stavento cafe-bar" έγινε χθες βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κ. Ελένης Χρυσάγη και την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Τιμόθεου Μπαϊμπάκη.

Απονομή στον αθλητή του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. (κολύμβηση) Αναστασίου Δημ. από κ. Ευάγ. Μούτουπα) Φωτό Ηλ. Θαλάσσης
Συνεχίστηκε με βραβεύσεις αθλητών/τριών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ:  Γλωσιώτης Απ. προπονητής,   Μάμαλης Κωνσταντίνος,  Αγγελόπουλος Μιχάλης,  Αναστασίου Δημήτρης, Πασσά Παναγιώτα.
Στίβος: Λούτα Αναστασία, Κουρνιάτη Ίλια,  Καραδήμου Σοφία,  Γαρατζόγιαννης Γιώργος,              Τσοκάνη Μαρία, Τσοκάνη Ευμορφία και η Γεωργίου Νίκη.

Γ. Μπουραντάς - Κων. Αναγνωστάκης - Ευαγ. Μούτουπας  (φωτό Ηλ. Θαλάσσης)

Παρευρέθηκαν και έκαναν τις απονομές Ο Αντιδήμαρχος για θέματα Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, κ. Γεώργιος Μπουραντάς, ο Αντιπρ/δρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) Αναγνωστάκης Κων/νος, Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας Αθανάσιος Βλάχος και ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγ. Μούτουπας.

Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages