Λίγο πριν τις κάλπες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Λίγο πριν τις κάλπες

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Εχουμε χτίσει μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην αλήθεια, στην καθαρότητα του λόγου και στη συνέπεια σε αρχές και αξίες.

Είναι αυτή η σχέση που με έκανε εγκαίρως να κάνω κριτική για την πορεία μας ερμηνεύοντας τις δικές σας ενστάσεις, καθώς χάναμε συνεχώς το ιδεολογικό μας στίγμα, ταυτιζόμασταν με πολιτικές που τελικά μας οδηγούσαν σε αδιέξοδο και συρίκνωση.  Τελικά σημασία έχει το όνομα στην ταμπέλα ή η ουσία της πολιτικής?

Είναι αυτή η συνέπεια σε αρχές και αξίες που με οδηγούν να είμαι υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τώρα που κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου!  Είμαστε πολλοί που μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αγωνίες, ας ξαναβρεθούμε!  Νέα αρχή, ασυμβίβαστα μπροστά!

Προσπάθησα να είμαι κοντά σας με προσφορά και έργο. Ειδικά στο χώρο της Παιδείας, η θητεία μου στο υπουργείο ως υφυπουργός απέδωσε δομές που χρόνια έλειπαω από την Εύβοια (ειδικά σχολεία για παιδιά με αναπηρία, σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, Μουσικό σχολείο, ΙΕΚ, άνοιγμα σχολείων που ήταν για χρόνια κλειστά).

Απευθύνομαι στην καρδιά και στη λογική σας:

 Στη προσπάθεια αυτή ζητώ την στήριξή σας για να μου δώσετε δύναμη να συνεχίσουμε τη σχέση  που συνεχώς ενδυναμώνουμε!
 
Με τιμή,  Συμεών Κεδίκογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages