Ο Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο «διάδοχος» του Γιώργου Σαρρή στον θώκο της ανώτατης αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου «έπαιζε» μόνος του στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν το πρωί της Παρασκευής.Υπέρ του τάχθηκαν 51 ενώσεις, ενώ 4 ψήφισαν «λευκό».

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΕΠΟ στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για «...μία νέα ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο», καθώς και για αλλαγές που θα γίνουν με τη βοήθεια όλων.

«Το αποτελεσμα της σημερινης διαδικασιας σηματοδοτει μία νέα ημέρα για το ποδόσφαιρο. Από την  θέση του προέδρου της ΕΠΟ θα υπερασπιστώ στο μέγιστο βαθμό τις καταστατικές αρχές που υπάρχουν. Κανείς δεν περισσεύει στο δρόμο των αλλαγών που σκοπεύουμε να βαδίσουμε. Όσοι έχουν θετικό πνεύμα και επιθυμούν να συνδράμουν είναι ευπρόσδεκτοι. Εκτός θα μείνουν αυτοί θέλουν να εξελιχθεί το άθλημα με τους δικούς τους προσωπικούς όρους. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Ενώσεις για τη μεγάλη πλειοψηφία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε επιεικείς και να περιφρουρήσουμε το άθλημα», ενώ στο κομμάτι της εθνικής ομάδας ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα του προπονητή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο για να πούμε. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει».

Για το «μέτωπο» που υπάρχει με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, απάντησε: «Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν και να παίρνουν τις θέσεις που επιθυμούν αλλά πρέπει να είναι πιο επιεικείς. Η αμφισβήτηση δεν οδηγεί κάπου. Πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, όλες οι ομάδες, για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages