Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο κύβος ερρίφθη"

Η εφημερίδα γράφει "ο κύβος ερρίφθη. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται στη βουλή η τρίτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή και, καθώς δεν αναμένεται -εκτός θεαματικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής- να συγκεντρωθούν οι 180, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες".

ΕΘΝΟΣ: "Ωρες ευθύνης"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ώρα κορυφαίας ευθύνης για τους «300» η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή. Καλούνται να αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να αποδείξουν έτσι τον σεβασμό τους και απέναντι στο Σύνταγμα και απέναντι στην εκφρασμένη βούληση της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αγιορείτης Γέροντας: «Υπάρχει ο ηγέτης που θα μας λυτρώσει»"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ακρως σημαντική τοποθέτηση του Παϊσίου του Κρητικού αναφορικά με τις τρέχουσες ελληνικές εξελίξεις".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εφιάλτης στην Αδριατική"

Η εφημερίδα γράφει ότι "όλα τα στοιχεία της φύσης συνωμότησαν για να μετατρέψουν ένα ταξίδι στην Αδριατική σε εφιάλτη των Χριστουγέννων για 478 ανθρώπους".

ΕΣΤΙΑ: "Καταστροφή για την οικονομία οι πρόωρες εκλογές"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "παρά την νέα έκκληση του Πρωθυπουργού προς τους βουλευτές της αντιπολιτεύσεως να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους και να εκλέξουν κατά την σημερινή ψηφοφορία Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλα δείχνουν ότι οδηγούμεθα σε πρόωρες εκλογές".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Τελειώνουν τα ψέματα"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "διεκπεραιτωτική δείχνει να είναι η διαδικασία της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ακόμη και ο πρωθυπουργός έδειξε πως δεν πιστεύει ότι θα έχει αίσιο τέλος για τη συγκυβέρνηση. Με τη συνέντευξη-μονόλογο στην κρατική ΝΕΡΙΤ δοκίμασε τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσει στον προεκλογική αγώνα, αφού πια οι πρόωρες κάλπες είναι αναπόφευκτες".".

ΤΑ ΝΕΑ: "Η ημέρα της κρίσης"

Η εφημερίδα σημειώνει "τελική απάντηση στο δίλημμα «Πρόεδρος ή κάλπες» δίνει το μεσημέρι η εθνική αντιπροσωπεία, μέσα σε ένα σκηνικό άγριας πόλωσης - το οποίο σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής προεξοφλούν ότι θα χαρακτηρίζει και την επόμενη ημέρα, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που θα επιλέξει σήμερα η Βουλή".

Kontranews: "Τέλος ο Σαμαράς και τα σαμάρια που μας φόρεσαν οι ξένοι"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η αντίστροφη μέτρηση για το σύστημα των ξένων τοκογλύφων και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, αρχίζει από σήμερα με την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή, που σηματοδοτεί το τέλος της ξένης κατοχής και την αρχή μιας νέας περιόδου για το λαό και τη χώρα".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Με το βλέμμα στις κάλπες η σημερινή ψηφοφορία"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με την κυβέρνηση να κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς και χωρίς να αναλαμβάνει άλλες πρωτοβουλίες για την ανατροπή των υφιστάμενων συσχετισμών, διεξάγεται σήμερα (12:00) στην Ολομέλεια της Βουλής η τρίτη και κρισιμότερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages