ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στα πλαίσια του εορτασμού των Χριστουγέννων και διοργανώνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ, όπως επίσης και για όσες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014
«Στολισμός Παραδοσιακών Λέμβων»: Η Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας και ο Σύλλογος «Πρωτέας» σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Ώρα: 12.00, Στολίζουμε μαζί την παραδοσιακή λέμβο στην πλαζ «Αστέρια»
Ώρα: 18.00, Στολίζουμε την παραδοσιακή λέμβο στο Δημαρχείο Χαλκίδας – (Μέγαρο Κότσικα, παραλία Χαλκίδας).

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, και ώρα 20.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου
«Adeste Fideles»: Συναυλία με τη Χορωδία Κοριτσιών – Γυναικών, το Οργανικό Σύνολο και τους Σολίστ του Δημοτικού Ωδείου Ν. Σκαλκώτας, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου, Πάνου Στέλιου.
Είσοδος Ελεύθερη

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, και ώρα 18.00,
«Χριστουγεννιάτικες Πλεύσεις»: Ανάβουμε τα γιορτινά φώτα της λέμβου στο Μέγαρο Κότσικα – Δημαρχείο παραλίας Χαλκίδας,  και μαθαίνουμε για την παράδοση των Χριστουγέννων, με κεντρικό ομιλητή εκπ΄ροσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού.
Μαθητές σχολείων και παιδιά από συλλόγους στολίζουν το Δημαρχείο, με κατασκευές που δημιούργησαν από άχρηστα ξύλα, αναρτούν τα έργα που έχουν ζωγραφίσει με θέμα τα Χριστούγεννα, ενώ  Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια θα απολαύσουμε από τα παιδιά του Μουσικού Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης, στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου.
Διοργάνωση: Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας, Σύλλογος «Πρωτέας», σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ και το τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων της Α΄/θμιας Δ/νσης Ν. Εύβοιας.
Είσοδος Ελεύθερη

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» (στο Αλσύλλιο Κανήθου)
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια σειράς εκδηλώσεων που θα γίνουν στο  «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ», στο Αλσύλλιο Κανήθου, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, διοργανώνει παράσταση θεάτρου σκιών «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ», με τον καραγκιοζοπαίχτη Αργύρη Αθανασίου.
Παράλληλα, τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν στα κόλπα του ταχυδακτυλουργού, ενώ ο Χιονάθρωπος μασκότ και ο Αγ. Βασίλης με το Έλκηθρο και τους ταράνδους του, θα προσφέρεται για αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και πολλά άλλα Χριστουγεννιάτικα χάπενινγκ για παιδιά.

Είσοδος ελεύθερη

* Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα ανακοινωθεί μαζί με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο «Παραμυθοχωριό του Δάσους», στο Αλσύλλιο Κανήθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages