Συνάντηση αντιπροσωπείας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας με τον Υπουργό Υποδομών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας με τον Υπουργό Υποδομών

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου , αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας συναντήθηκε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων , βουλευτή ΠΑΣΟΚ  κ .Μιχάλη Χρυσοχοϊδη όπου και ενημερώθηκε για την Παράκαμψη Χαλκίδας, τμήμα Ν. Λάμψακος-Ψαχνά. Όπως ενημέρωσε ο Υπουργός το έργο θα ξεκινήσει άμεσα ,θα δημοπρατηθεί τις επόμενες εβδομάδες και δεσμεύτηκε ότι  το πρώτο 6μηνο του 2015 θα αρχίσει να κατασκευάζεται. Μια πραγματικά θετική εξέλιξη που ο νομός μας είχε πολλά χρόνια να ζήσει. Μια εξέλιξη που δείχνει ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση ,διορατικότητα και στοχευόμενη ιεράρχηση μπορεί να υπάρξει ελπίδα για έναν αδικημένο και παραμελημένο νομό επί 30 χρόνια .Συγχαρητήρια λοιπόν στην ηγεσία  του Υπουργείου ,της Περιφέρειας ,στους βουλευτές του νομού,στον κ.Μπουραντά ως Νομάρχη και Αντιπεριφερειαρχη βάζοντας βάσεις για την ωρίμανση του έργου, όπως  και σε όλους τους φορείς .
Η Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ευβοίας ενημέρωσε του Υπουργό για τα τεράστια προβλήματα οδικού δικτύου που αντιμετωπίζει ο νομός μας. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στο οδικό δίκτυο του Βόρειου άξονα  του νομού μας ,για τις παρακάμψεις Βασιλικού και Αμαρύνθου, τον δρόμο του Κάβο ντόρο και το οδικό δίκτυο που συνδέει την Κύμη με το Αλιβέρι. Προβλήματα του οδικού δικτύου που πρέπει άμεσα να λυθούν γιατί σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Εν συνεχεία ακολούθησε μια γενική συζήτηση για την  διαπραγμάτευση αλλά και  την πορεία του  ΠΑΣΟΚ. Από όλους τονίστηκε η ανάγκη να μην υπάρξουν νέα δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας, περικοπής μισθών και συντάξεων , να μην υπάρχουν νέοι φόροι που αφορούν τον πολίτη. Τονίστηκε η ανάγκη μεταρρυθμίσεων που δυστυχώς για την κοινωνία  σταμάτησαν  τον Ιούνιο. Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ από όλους έγινε αποδεκτό η ανάγκη της επανεκκίνησης και της ουσιαστικής ανασυγκρότησης. Ανασυγκρότησης που θα γίνει με όρους κοινωνίας και όχι με αναδιάταξη κολλητών και φίλων ύστερα από θολές αποφάσεις και απολίτικες συμφωνίες. Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας σεβόμενη τις αποφάσεις των οργάνων της ,θα συνεχίσει να μιλά με παραταξιακά χαρακτηριστικά με μοναδικό στόχο την ΕΝΟΤΗΤΑ της βάσης. Μια ενότητα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ξανακάνουμε τα στελέχη ,τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ συμμέτοχους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην φώτο είναι Μπαντούνας Γιώργος (Προεδρος ΝΕΚΑΠ),Καραβας Χαραλαμπος(Γραμματεας Ν.Ε.),Χρυσοχοιδης Μιχαλης Υπουργος Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ,Συμεων Κεδικογλου βουλευτή ΠΑΣΟΚ,Παπαναστασιου Ασημίνα(μέλος Ν.Ε.),Γιογιός Γιώργος (Γραμματέας Νεολαίας),Τσάμαρης Κώστας (Αν. Γραμματεας Ν.Ε.),Ρωζάνης Γιώργος (μέλος Ν.Ε.)Τουλούμη Δεσποινα (Αν Γραμματέας Δ.Ο. Χαλκίδας,Μάριος και Γιώργος Γεωργακοπουλος(μέλη Ν.Ε. Νεολαίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages