Απλήρωτη εργασία με ευθύνη του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απλήρωτη εργασία με ευθύνη του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών

Προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Θέμα: Απλήρωτη εργασία με ευθύνη του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών».

Ο βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την, με ημερομηνία 22.10.14, Επιστολή της Επιτροπής Εργαζομένων στα Προγράμματα του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών μέσω  Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.

Στην Επιστολή της η εν λόγω Επιτροπή αναφέρεται στην απόφαση του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (Ε.Ι.Κ.) να παύσει, για δεύτερη φορά εντός του 2014, την περαιτέρω εκτέλεση του έργου: «Εκμάθηση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα» και «Πρώιμη Ανίχνευση και Έγκαιρη Παρέμβαση στα Κωφά-Βαρήκοα Παιδιά και τις οικογένειές τους» (ΑΔΑ 74Μ3469Η2Σ-ΜΕΒ), μέσω των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και στην παράλληλη άρνησή του να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
Δεδομένης της αναγκαιότητας για δωρεάν εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και για υπηρεσίες Πρώιμης Ανίχνευσης και Έγκαιρης Παρέμβασης προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίες ζουν διαρκώς τις ματαιώσεις των προγραμμάτων του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, η Επιτροπή Εργαζομένων ζητεί να αναγνωριστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα στα ανωτέρω Προγράμματα και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.


Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages