Συνεδρίαση του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνεδρίαση του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινήσαμε τις εργασίες του στην σημερινή πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου [Δημαρχιακό Μέγαρο– Φαρμακίδου 15,Χαλκίδα].

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδος αφού ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτου χαιρέτησε και συνεχάρη του νεοεκλεγέντες συμβούλους και έδωσε τον λόγο στον παριστάμενο Δήμαρχο Χαλκιδαίων κ. Χρήστο Παγώνη και την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου.

Ο κ. Παγώνης αναφέρθηκε στις δράσεις της νέας δημοτικής αρχής επισήμανε τα πρώτα αποτελέσματα της νέας δημοτικής αρχής αναφορικά με την καθαριότητα της πόλης.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που για σειρά ετών βασανίζουν την πόλη και επιγραμματικά  αναφέρθηκε ότι για το θέμα της αγοράς ίσως και μέχρι το τέλος τρέχοντος έτους να δοθεί λύση στο πρόβλημα και όποια απόφαση ληφθεί θα είναι προς όφελος των πολιτών

Παρέμβαση και μάλιστα άμεση ώστε να αλλάξει η όψη της δυτικής εισόδου της πόλης στο ύψος του ΟΣΕ καθώς και αποπεράτωση των έργων της παρέμβασης στην πλαζ "Αστέρια".

Θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα ενίσχυσης της παραλίας που έχει διαβρωθεί από την θάλασσα

Στην συνέχεια ο κ. Παναγιώτης Καράβας αναφέρθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία είναι τα παρακάτω:
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ την Πέμπτη 18 Σεπτεβρίου 2014


ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΓΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗΣ του Ευαγγέλου –Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών [Οπωροπαντοπωλείο] επί της διασταύρωσης των οδών Αρεθούσης και Πήλικα 89 ( αρ.πρωτ.αιτ.54955/28-08-2014)
    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  «ΣΤΑΜΕΛΟΥ Δ.& ΝΤΟΚΟΣ Δ. Ο.Ε» –Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών [Ιχθυοπωλείο] επί της διασταύρωσης των οδών Λ.Χαϊνά 38 και Αποστολίδου  ( αρ.πρωτ.αιτ.55173/29-08-2014)
    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΒΛΑΓΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑΣ του Θωμά – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών [Παρασκευαστήριο μπισκότων –ειδών ζαχαροπλαστικής] επί της οδού Βώκου 11 ( αρ.πρωτ.αιτ.55723/02-09-2014)
    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΚΙΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  του Ιωάννη – Επιχείρηση μαζικής εστίασης και αναψυχής [Ψησταριά –Οινομαγειρείο επί της  διασταύρωσης των οδών Γ.Αποστολίδου2 ,Χαλκίδα ( αρ.πρωτ.αιτ.55770/02-09-2014)
    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  του Παναγιώτη – Επιχείρηση μαζικής εστίασης και αναψυχής [Καφενείο-Οβελιστήριο] ,Χαλκίδα επί της οδού Κριεζώτου 67 ( αρ.πρωτ.αιτ.56546/05-09-2014)
    Περί προέγκρισης ίδρυσης   σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας  ΜΟΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   του Μιχαήλ  – Επιχείρηση μαζικής εστίασης και αναψυχής [Καφέ-Σνακ Μπαρ] ,Χαλκίδα επί της οδού Προμαχώνος 16,Χαλκίδα[ αρ.πρωτ.αιτ.56873/08-09-2014)
    Περί χορήγησης άδειας μουσικών οργάνων ενός έτους  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ του Σταύρου, [Ουζερί] στην οδό Κριεζώτου 18[αρίθμ. πρωτ αιτ.54826/28-08-2014)
    Περί ορισμού δημοτικών χώρων προς παραχώρηση-ενοικίαση για την άσκηση υπαίθριου  στάσιμου εμπορίου

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

    Περί υποβολής πρότασης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την σύσταση  Θεματικών Επιτροπών και Γεωγραφικών Ομάδων της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας
    Περί καθορισμού ημέρας και ώρας διεξαγωγής  συνεδριάσεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φωτογραφίες απο την Συνεδρίαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages