Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Απέραντο φρενοκομείο το ΠΑΣΟΚ"

Η εφημερίδα γράφει ότι "μπορεί, με μια πρώτη ανάγνωση, τα όσα συνέβησαν στο Ζάππειο σε βάρος του Βενιζέλου κυρίως και της... «Δεξιάς», παρουσία (!!!) και του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, να αποτελούν εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ (που πλέον μοιάζει με απέραντο φρενοκομείο, ενώ στελέχη του έφτασαν να αναζητούν και... ψυχιάτρους!), όμως όποιος διαβάσει πίσω από τις γραμμές των απειλών του Γιώργου Παπανδρέου περί «νέας αρχής και νέου ξεκινήματος»θα διαπιστώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός και τα «πράσινα ανθρωπάκια» έστειλαν μήνυμα πέραν της Χαριλάου Τρικούπη, απειλώντας την κυβερνητική σταθερότητα".

ΕΘΝΟΣ: "Μαύρη τρύπα στο λαθρεμπόριο καυσίμων"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στο απυρόβλητο βρίσκεται το λαθρεμπόριο καυσίμων, καθώς εδώ και δώδεκα χρόνια τα μέτρα καταπολέμησής του και οι έλεγχοι παραμένουν στα χαρτιά. Αποτέλεσμα το Δημόσιο να χάνει ετησίως έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Προφητικό... τηλεγράφημα» για τα επερχόμενα!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το Ημερολόγιο των δραματικών γεγονότων του 2014-2015".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Επιδόματα νέου τύπου για οικογένειες με μαθητές"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ενοποιούνται από το 2015 όλα τα οικογενειακά επιδόματα και καθιερώνεται η ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή τους. Η καταβολή θα διακόπτεται εάν τα παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο. Ενα μήνα νωρίτερα η χορήγηση των επιδομάτων τέκνων σε 650.000 νοικοκυριά".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πήγαν για βόλτα στον... Σηκουάνα"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "καμια διάθεση συμμετοχής από τους ελεγκτές της τρόικας στο επικοινωνιακό παιχνίδι που επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση, ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας επαφών από την «πολυδιαφημισμένη» συνάντηση στο Παρίσι. Οι δανειστές έμειναν πιστοί στη στάση που είχαν προαναγγείλει, ακούγοντας απλώς τους Ελληνες υπουργούς, χωρίς να πάρουν θέση".

ΕΣΤΙΑ: "Γελοιοποιείται το θέμα «τρόικα»"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αδυνατούμε να κατανοήσουμε τί νόημα έχει όλη αυτή η ιστορία της συναντήσεως κλιμακίου της Ελληνικής Κυβερνήσεως με την «τρόικα» στο Παρίσι. Η επίσημη εκδοχή είναι πως οι τακτικές επισκέψεις των μελών της τρόικα στην Αθήνα προκαλούσαν πολλαπλά προβλήματα".

Η ΑΥΓΗ: "Δεσμεύσεις Τσίπρα για μισθούς - συντάξεις"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "την ανάγκη διαμόρφωσης μιας νέας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας, που θα στηρίξει την εθνική στρατηγική της κυβέρνησης της Αριστεράς για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρας, παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στις συναντήσεις που είχε με τους κοινωνικούς εταίρους εν όψει της ΔΕΘ".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Η ιδιοκτησία είναι κλοπή..."

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το αφήγημα των ελαφρύνσεων και εκπτώσεων από τον ΕΝΦΙΑ εξυπηρετεί ουσιαστικά μόνο τους επικοινωνιακούς στόχους της κυβέρνησης, η οποία στην πραγματικότητα ψάχνει τρόπους να τις «κουτσουρέψει» μέσω τεκμηρίων και αυστηρών κριτηρίων για κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Συνεχίζεται το πάρτι εις βάρος του ΕΟΠΥΥ"

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ιδιωτικές κλινικές υπερχρέωναν τον ΕΟΠΥΥ. Αυτό αποκαλύπτει πόρισμα -που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα η «Κ» ιδιωτικών ελεγκτικών εταιρειών οι οποίες ήλεγξαν για πρώτη φορά τις απαιτήσεις των κλινικών από τον Οργανισμό".

Ο ΛΟΓΟΣ: "1.000.000 άνεργοι μέχρι το 2020"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στοιχεία - σοκ για την ανεργία μέχρι το 2020, δίνει έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Περισσότεροι από 1 εκατ. Ελληνες θα συνεχίσουν να μην εργάζονται ενώ σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και με το ασφαλιστικό σύστημα το οποίο πήρε «παράταση» μόνο κατά δύο χρόνια, μέχρι το 2016".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Στον προθάλαμο των κατασχέσεων χιλιάδες μικροί ΕΒΕ"

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "στους ασφαλισμένους που οφείλουν πάνω από 5.000 ευρώ, αποστέλλεται η «Ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών», με την οποία ενημερώνονται ότι, αν σε 20 μέρες από την παραλαβή της, δεν επιδιώξουν την εξόφληση ή κάποια ρύθμιση των χρεών τους, τότε «είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα από το ΝΔ 356/1974 (ΚΕΔΕ), αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε βάρος σας, καθώς και των κατά νόμον υπευθύνων (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων)".

ΤΑ ΝΕΑ: "Μαύρα γενέθλια"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε βαρύ κλίμα πραγματοποιείται απόψε η επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα 40α γενέθλια του Κινήματος -μετά τις πρωτοφανείς ασχήμιες κλακαδόρων εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου στην παρουσίαση της Εκθεσης για τον Ανδρέα, παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος απέφυγε κάθε σχόλιο για τη διαμορφούμενη εικόνα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ".

Kontranews: Ψυχοπαθής ο Γιωργάκης προδότης ο Βενιζέλος"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το μνημόσυνο που οργάνωσε η οικογένεια Παπανδρέου για τα σαράντα χρόνια του ΠΑΣΟΚ κατέληξε σε... καρναβάλι, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με νέα παράσταση στην οποία θα μιλήσει ο νεκροθάφτης της παράταξης και αρχιερέας της διαπλοκής Κώστας Σημίτης, ενώ δεν αποκλείεται να παραστούν και οι στενοί του συνεργάτες Τσουκάτος και Μαντέλης".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ρευστότητα 10 δισ. έως τον Δεκέμβριο"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μεγαλύτερο ποσό των 9 δισ. ευρώ διεκδικούν οι ελληνικές τράπεζες από το πρόγραμμα TLTRO που αφορά σε ρευστότητα η οποία θα διοχετευτεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς τις εμπορικές τράπεζες στην Ευρώπη, με σκοπό την τόνωση της ρευστότητας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Συζήτηση τον Οκτώβριο για το χρέος με δύο όρους"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών, που θα προσδιορίσουν το ύψος χρηματοδοτικού κενού, αλλά και η συμφωνία με την τρόικα στην 5η αξιολόγηση που ξεκίνησε χθες στο Παρίσι, σε μια επώδυνη ατζέντα, συνιστούν τις προϋποθέσεις για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την περαιτέρω απομείωση του δημόσιου χρέους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages