Ο Αναγνωστάκης στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Αναγνωστάκης στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, στον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, στις Επαγγελματικές Σχολές του ΟΑΕΔ Βασιλικού Χαλκίδας.
Στο σύντομο  χαιρετισμό του ο βουλευτής τόνισε τη σημασία της επαγγελματικής εκπαίδευσης, επεσήμανε τον καθοριστικό της ρόλο στο νέο παραγωγικό μοντέλο που χρειάζεται η χώρα, εξήρε το εκπαιδευτικό έργο που παράγεται, χρόνια τώρα, στις σχολές του Βασιλικού Χαλκίδας και ευχήθηκε σε μαθητές και διδάσκοντες μια δημιουργική σχολική χρονιά.
Στο τέλος της τελετής ξεναγήθηκε στα εργαστήρια των Σχολών και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Λιάσκο και τους διδάσκοντες τόσο για τα προγράμματα σπουδών όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δεσμεύτηκε να αναδείξει και να προωθήσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ΕΠΑ.Σ. Βασιλικού και δήλωσε την ειλικρινή του διάθεση στήριξης του σημαντικού έργου, που παράγεται στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages