Αθλητικές...επιδείξεις στην παραλία Χαλκίδας "Χαλκίδα - Αθλητισμός 2014" (Photos) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αθλητικές...επιδείξεις στην παραλία Χαλκίδας "Χαλκίδα - Αθλητισμός 2014" (Photos)

Οι φορείς της πόλης και οι άνθρωποι που αγαπούν και υπηρετούν τον αθλητισμό αγκάλιασαν την ιδέα της ολυμπιονίκου Ειρήνης Αϊνδιλή για μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία της Χαλκίδας από το κόκκινο σπίτι μέχρι την πλαζ "Αστέρια" στις 12,13&14 Σεπτεμβρίου 2014 με την συμμετοχή Αθλητικών Σωματείων της Χαλκίδας και την παρουσία Ολυμπιονικών

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει δεξιοτεχνία και επιδείξεις 20 Ολυμπιακών Αθλημάτων από αθλητές των αθλητικών σωματείων μαζί με τους Ολυμπιονίκες.

Στην προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου τονίστηκε από όλους η ανάγκη στήριξης τέτοιων πρωτοβουλιών για την δημιουργία αθλητικού τουρισμού που θα τονώσει την τοπική κοινωνία και θα αναδείξει την πόλη της Χαλκίδας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή και προσδοκία όλων να επιτύχει η εκδήλωση και να γίνει θεσμός για το καλό της πόλης του αθλητισμού και την νεολαίας γενικότερα.

Παρευρέθησαν η κ. Ελένη Αϊδίνη και Φ.Γκούνης πρόεδρος και Διευθυντής αντίστοιχα του ΔΟΑΠΠΕΧ, η προϊσταμένη και ψυχή του αθλητικού τήματος κ. Έφη Μαύρου οι κ.κ. Διαμαντής Καρκαντελίδης, Μιχ. Κεράτσας, Μ. Μπαλογιάννης εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, ο Πάνος Συκιώτης ένας άνθρωπος με πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά και εκπρόσωποι από όλα τα αθλήματα της πόλης.

Φωτογραφίες απο την Εκδήλωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages