Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πονηρά σχέδια για συντάξεις"

Η εφημερίδα γράφει "μαχαίρι στις κατώτατες συντάξεις του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ που μπορεί να φτάσει έως και το 30%, αναμένεται να απαιτήσει η τρόικα στις διαπραγματεύσεις του Παρισιού, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου".

ΕΘΝΟΣ: "19.500 προσλήψεις αναπληρωτών στα σχολεία"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "«κλείδωσαν» οι τοποθετήσεις 19.500 αναπληρωτών που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά στα σχολεία. Στόχος του υπουργείου είναι να βρίσκονται στις θέσεις τους μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των μαθημάτων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ρωσική Κυβέρνηση: «Λυπούμαστε για τον ελληνικό λαό»"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "απογοήτευση, πίκρα και οργή στη Μόσχα από τη στάση του Σαμαρά - Βενιζέλου και δυστυχώς εμείς θα πληρώσουμε το λογαριασμό βιώνοντας «μαύρο χειμώνα»".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι μειώσεις φορολογίας για μισθωτούς και συνταξιούχους"

Η εφημερίδα γράφει ότι "σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους, μέσω δύο σημαντικών παρεμβάσεων στην κλίμακα φορολόγησης των εισοδημάτων τους, περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών του Μνημονίου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ψάχνουν σωσίβιο στην προεδρολογία"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "με δέλεαρ την αποφυγή εκλογών, Σαμαράς και Βενιζέλος ζητούν στήριξη από ανεξάρτητους βουλευτές, ελπίζοντας ότι θα συγκεντρώσουν τους 180 που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να μην οδηγηθούν άμεσα σε εκλογική αναμέτρηση".

ΕΣΤΙΑ: "Δημοψήφισμα για τον Πρόεδρο"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο Πρωθυπουργός έχει στα χέρια του ένα σημαντικό πολιτικό πλεονέκτημα για να αντιμετωπίση τις απειλές του Σύριζα για πρόωρη διάλυση της Βουλής κατά την προεδρική εκλογή του Φεβρουαρίου. Μπορεί να παρακάμψη την προεδρολογία και συγχρόνως να εκθέση τον κ. Τσίπρα, προτείνοντας την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να αποφανθή ο ελληνικός λαός αν θέλη ή όχι να διαλυθή πρόωρα η Βουλή και να διενεργηθούν εκλογές τον Φεβρουάριο".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Με δόλωμα τον Κουβέλη ψαρεύουν τους 180"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "το χαρτί Κουβέλη έριξε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με προφανή στόχο να αποδυναμώσει την όποια προσπάθεια προσέγγισης της ΔΗΜΑΡ με την αξιωματική αντιπολίτευση και να εμφανίσει ενισχυμένη την προοπτική αμφίπλευρης διεύρυνσης και συνεπώς (αυτο)συντήρησής της στην εξουσία".


ΤΑ ΝΕΑ: "Πλειστηριασμοί ακινήτων στα 2/3 της αντικειμενικής αξίας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στα δύο τρίτα της αντικειμενικής αξίας θα μπορεί να βγαίνουν σε πλειστηριασμό ακίνητα τα οποία έχουν κατασχεθεί από το Δημόσιο εξαιτίας ληξιπρόθεσμων χρεών των ιδιοκτητών τους. Η διάταξη αυτή προωθείται από το υπουργείο Οικονομικών, παρά τις πιέσεις της τρόικας".

Kontranews: "Δεν θα γίνει τσιριμωκος ο Κουβέλης"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε επικίνδυνα παιχνίδια πολιτικού τυχοδιωκτισμού, επιδίδεται τώρα ο κυβερνητικός συνασπισμός, αφού απέτυχε παταγωδώς να εξασφαλίσει τους 180 βουλευτές, που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σχεδιασμός ανατροπών στο καθεστώς του ΦΠΑ"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "νέες ανατροπές στο καθεστώς του ΦΠΑ σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εν όψει της επικείμενης φορολογικής μεταρρύθμισης που θα περιλαμβάνει «πακέτο» αλλαγών για φυσικά και νομικά πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση ότι τα μηνύματα από το Παρίσι κατά τη συνάντηση με την τρόικα θα είναι θετικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages