Απάντηση Υπουργείου Ναυτιλίας, για το κλείσιμο Λιμενικών Σταθμών και Φυλακίων Παραλίας Πετριών και Ωρεών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάντηση Υπουργείου Ναυτιλίας, για το κλείσιμο Λιμενικών Σταθμών και Φυλακίων Παραλίας Πετριών και Ωρεών

Αναγνωστάκης Δημήτρης
Βουλευτής Εύβοιας    
Χαλκίδα, 18/07/2014
Θέμα:  Απάντηση Υπουργείου Ναυτιλίας, για το κλείσιμο Λιμενικών Σταθμών και Φυλακίων Παραλίας Πετριών και  Ωρεών .
Το Υπουργείο Ναυτιλίας απάντησε στην ερώτηση 61 με ημερομηνία 18/6/2014 που είχε καταθέσει ο βουλευτής Εύβοιας της  Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης σχετικά με τη λειτουργία Λιμενικών Σταθμών και Φυλακίων στην Εύβοια.
Η ερώτηση του βουλευτή ήταν βασισμένη στα στοιχεία που προκύπτουν για το κλείσιμο Λιμενικών Σταθμών και Φυλακίων από το Π.Δ. 81 που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 125 Α΄ Τεύχος με ημερομηνία 29-5-2014. Παρατηρούμε πως το Υπουργείο δηλώνει ότι δημιουργούνται Λιμενικά Φυλάκια στις επίμαχες περιοχές, δηλαδή την περιοχή της Παραλίας Πετριών και στους Ωρεούς και στηρίζει τη γνώμη του, σε ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου, που χρονολογείται από 08/01/2014, ημερομηνία σαφώς προγενέστερη του προαναφερθέντος Προεδρικού Διατάγματος.
Αν και το Υπουργείο με την απάντησή του, δηλώνει ότι θα εξετάσει την ορθότητα της ερώτησης, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε την επιπολαιότητά του, ώστε να παραθέτει ως απάντηση Δελτίο Τύπου που δεν παρέχει καμία νομική εξασφάλιση πολλώ δε μάλλον όταν έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή Προεδρικό Διάταγμα που αμφισβητεί πλήρως τις αιτιάσεις του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages