Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Μόνος στο… σπίτι ο Στουρνάρας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: « μόνος στο... σπίτι (αλλά με θέρμανση) ο Γιάννης Στουρνάρας. Το άγχος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. μετά τη «βόμβα» Πολύδωρα έκανε 41 γαλάζιους βουλευτές να καταθέσουν ερώτηση –φωτιά για τον υπουργό Οικονομικών».



ΕΘΝΟΣ: «Μηνιαία δόση ίση με το ενοίκιο του σπιτιού»

Η εφημερίδα σημειώνει: «ξεπέρασαν τα 68,5 δις. ευρώ τα κόκκινα δάνεια. Είναι ένα ποσοστό που ισοδυναμεί με το 31% του δανειακού χαρτοφυλακίου. Οι τράπεζες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα δίνοντας κίνητρα για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Έβαλαν χέρι και στο δώρο»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «ακόμα και στο Δώρο των Χριστουγέννων έφτασε το μακρύ χέρι του Δημοσίου. Με τη γνωστή πρακτική των τραπεζών, κατασχέθηκε στα τυφλά από χιλιάδες φορολογουμένους το Δώρο, ακόμη και πριν περάσουν 24 ώρες από την καταβολή του».


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η εφιαλτική αλήθεια για τη «Γέννηση του Αντίχριστου»!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «σκηνές αποκάλυψης αναμένουν οι ενορατικοί από τα αγιορείτικα μοναστήρια μέχρι το Σινά. Αμβρόσιος: Αντίο Ελλάδα μας! Αντίο Αγία Ορθοδοξία μας! Χριστούγεννα! Εορτή της Ορθοδοξίας! Σύντομα, δυστυχώς, έρχεται το τέλος της!».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Οι προσλήψεις στο Δημόσιο για το α’ τρίμηνο του 2014»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «έως τα τέλη Μαρτίου θα προχωρήσουν οι προκηρύξεις για μόνιμους σε εφορίες και Λιμενικό και για εποχικούς σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, μουσεία, νοσοκομεία, ΕΚΑΒ. Και τρία νέα προγράμματα ΕΣΠΑ».


ΕΣΤΙΑ: «Απόλυτο αλλαλούμ με τους νόμους»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όποιος επιχειρήσει να διαβάσει το κείμενο του ψηφισθέντος νόμου υπό τον τίτλο «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις», που αριθμεί συνολικώς 59 άρθρα , θα διαπιστώσει το απόλυτο αλλαλούμ».


Η ΑΥΓΗ: «34% η γκρίζα ζώνη της ανεργίας»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «όχι στο 27,1%, όπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ΕΛΣΤΑΤ για το β’ τρίμηνο, αλλά στο 34,1% έχει εκτιναχθεί η ανεργία, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία, αν συνυπολογιστούν μαζί με τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους και οι 213.900 πολίτες που δουλεύουν prime time λίγες ώρες και αμείβονται κατά μέσον όρο με 300 ευρώ τον μήνα».


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Μισή δουλειά μισή ζωή»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε καθεστώς ομηρίας 213.000 υποαπασχολούμενοι καλούνται να ζήσουν με πενιχρές απολαβές, με τον μηνιαίο μισθό τους να κυμαίνεται κάτω από τα 300 ευρώ, ουσιαστικά άνεργοι. Την ίδια ώρα, χιλιάδες εργαζόμενοι ζουν με τη λογική του «έναντι», ενώ πολλοί άλλοι αναμένεται να περάσουν τις γιορτές χωρίς να λάβουν το επίδομα Χριστουγέννων».


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Το Μαξίμου επιμένει: Οι εκλογές θα γίνουν το 2016»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «Μήνυμα πολιτικής σταθερότητας έναντι της νέας απώλειας, μετά τη διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα Πολύδωρα η οποία περιόρισε την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων της συμπολίτευσης στις 153 έδρες, αλλά και των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών λόγω της αστάθειας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μεταδίδει το Μέγαρο Μαξίμου».


Ο ΛΟΓΟΣ: «Αθόρυβος φονιάς η αιθαλομίχλη»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «με τα πλέον μελανά χρώματα σκιαγραφεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας λόγω της αιθαλομίχλης. Σημειώνει λεπτομερώς τα μικροστοιχεία που εμφανίζονται, έπειτα από μελέτες, αλλά και για ποιες παθήσεις ευθύνονται».


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Χαριστική βολή στις επικουρικές συντάξεις»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «το δρόμο προς την παραπέρα συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων, μέχρι τη μετατροπή τους σε «φιλοδωρήματα πτωχοκομείου», αν όχι και την τελική κατάργησή τους, δείχνει ο νέος Κανονισμός Ασφάλισης και Παροχών του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), που συστάθηκε από το υπουργείο Εργασίας».


ΤΑ ΝΕΑ: «Τοπίο στην αιθαλομίχλη»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε διαρθρωτικές κινήσεις για τις κατασχέσεις προχώρησε η κυβέρνηση με εντολή του Πρωθυπουργού, ενώ σαράντα ένα βουλευτές συγκρότησαν «κίνημα» για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, πιέζοντας προς την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών».


ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Κατάσχεται και η φάτνη!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «με εντολή Σαμαρά διαγράφονται οι τρεις μάγοι επειδή καταψήφισαν. Βενιζέλος: «Τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωναν το χαράτσι». Τσίπρας: «Να γίνει εξεταστική για τον χρυσό, τη σμύρνα και τον λίβανο».


KONTRANEWS: «Καλά Χριστούγεννα του Χρόνου!...»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι : «χωρίς την Τρόικα, τους διεθνείς απατεώνες τοκογλύφους, με ανοιχτά τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις. Λιγότερη ανεργία, αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις και το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη των Ελλήνων»


ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Εισαγγελέας Διαφθοράς στην ΕΥΑΘ»


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ανακατατάξεις στο Χ.Α.»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «Οι Έλληνες επενδυτές επιχειρούν να μειώσουν τη φορολόγηση με τη νέα χρονιά, προχωρώντας σε «γυρίσματα» warrants και μετοχών για να διαμορφώσουν νέα τιμή κτήσης. Τα πακέτα στη χθεσινή συνεδρίαση ξεπέρασαν το 51% των συναλλαγών».


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « «Καυτή» χρονιά με κέρδη για τις ελληνικές μετοχές»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: « η υποβάθμιση της εγχώριας αγοράς αποδείχθηκε χρυσή ευκαιρία ώστε το ελληνικό χρηματιστήριο να τοποθετηθεί σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης των αποδόσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages