3 επεμβάσεις που αλλάζουν τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

3 επεμβάσεις που αλλάζουν τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας

Δρ. Νικόλαος Ναούμ
O Δρ. Νικόλαος Ναούμ μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με τις κοσμητικές επεμβάσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.



Επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν διαρκώς, τη σχέση ανάμεσα στην ψυχολογία της γυναίκας και τη σεξουαλική της ζωή. Είναι γεγονός, ότι αρκετές γυναίκες που αντιμετωπίζουν εκ γενετής κάποιο πρόβλημα στη γεννητική περιοχή, όπως μακριά και χαλαρά χείλη του αιδοίου ή ασυμμετρία της κλειτορίδας, δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό, οφείλεται κυρίως σε 2 λόγους:

Πόνος: Οποιαδήποτε δυσμορφία στα χείλη του αιδοίου, προκαλεί πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόλαυση

Ψυχολογία: Ένα αρνητικό σχόλιο του συντρόφου, μία ενδεχόμενη σύγκριση με την προηγούμενη σχέση του... είναι ικανά για να κάνουν τη γυναίκα να νιώσει άσχημα για τη γεννητική της περιοχή. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που ακριβώς λόγω αυτού του προβλήματος, δεν απελευθερώνονται και επιλέγουν να έχουν εντελώς σβηστά τα φώτα όταν γδύνονται μπροστά στον σύντροφό τους ή όταν έρχονται σε επαφή.

Τη λύση έχει δώσει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, ο κλάδος της Κοσμητικής Επανορθωτικής Γυναικολογίας, όπου στην Ελλάδα εφαρμόζεται τα τελευταία 2 χρόνια. Μέσα από 3 επεμβάσεις, δομημένες επάνω σε διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, μπορεί να αλλάξει η σεξουαλική ζωή, η ψυχολογία, ακόμα και η υγιεινή των γυναικών.

Αιδοιοπλαστική
Η απόλυτη λύση, για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα χείλη του αιδοίου. Με μία σύντομη επέμβαση, και χωρίς να απαιτείται παραμονή σε κλινική, εκατοντάδες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν διορθώσει τις δυσμορφίες που υπήρχαν εκ γενετής στη γεννητική περιοχή, επιστρέφοντας άμεσα στις καθημερινές εργασίες τους. Χωρίς πόνο και ουλές, η αιδοιοπλαστική δεν αποκαθιστά μόνο τη γεννητική περιοχή, αλλά από μαρτυρίες γυναικών αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι βελτιώνει αισθητά την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή.

Κολποπλαστική
Ένα κλασικό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες μετά τον τοκετό, είναι η χαλάρωση του κόλπου, η οποία προκαλεί προβλήματα όπως ακράτεια ούρων, αλλά και έλλειψη ερωτικής ικανοποίησης από τον σύντροφο. Με την κολποπλαστική, μειώνουμε το εύρος του κόλπου στα φυσιολογικά επίπεδα, ώστε να αποκαταστήσουμε οποιοδήποτε λειτουργικό ή ψυχολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η γυναίκα. Η σεξουαλική ικανοποίηση επανέρχεται, ενώ ταυτόχρονα, σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση, τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή τους.

Κοσμητικές επεμβάσεις
Στον κλάδο της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, υπάρχουν ορισμένες επεμβάσεις που γίνονται σχεδόν αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους. Σε αυτές ανήκουν η λεύκανση αιδοίου με laser, η οποία πραγματοποιείται ανώδυνα με αποτελέσματα μέσα σε 1-2 συνεδρίες, ανάλογα το μέγεθος του προβλήματος. Επίσης, το Αυτόλογο PRP, όπου διορθώνονται στο ιατρείο, χωρίς νυστέρι, μικρές ασυμμετρίες της γεννητικής περιοχής, αλλά και η πλαστική κλειτορίδας, η οποία διορθώνει οριστικά οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην άνω περιοχή της γεννητικής περιοχής.

Βάσει μελετών λοιπόν, όσο σημαντικό είναι το μέγεθος του πέους για την αυτοπεποίθηση του άνδρα, τόσο σημαντική είναι και η ανατομία της γεννητικής περιοχής για την ψυχολογία της γυναίκας. Όπως όλοι γνωρίζουν λοιπόν, οι γυναίκες που δρουν καθαρά εγκεφαλικά στη σεξουαλική επαφή, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση που νιώθουν παίζουν μέγιστο ρόλο για τη σεξουαλική απελευθέρωση και την απόλαυση της επαφής.

 Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages