Ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες σε επίπεδο Νομού με την προσυνεδριακή συνέλευση που έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Νομαρχιακής οργάνωσης της Δημοκρατικής αριστεράς στην Εύβοια.
Εκ μέρους της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. παρευρέθηκαν ο κ. Χατζησωκράτης Δημ και η κ. Ανδρεοπούλου Σοφία καθώς και ο βουλευτής Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Δημ. Αναγνωστάκης οι οποίοι μετέφεραν τις θέσεις και σκέψεις του κόμματος για το επερχόμενο συνέδριο και ανέλυσαν λεπτομερώς τις θέσεις και πολιτικές του κόμματος στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ που παρευρέθησαν σύσσωμοι στην σημερινή συνεδρίαση, που ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, σε ένα εποικοδομητικό διάλογο και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν εκ μέρους των παρ ευρεθέντων μελών στα μέλη της Κ.Ε.
Η συνεδρίαση έκλεισε μα ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων που θα εκπροσωπήσουν την οργάνωση στο δεύτερο συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ που θα γίνει από τις 12-15 Δεκεμβρίου
Εκλέχτηκαν οι: Βουκούτης Γιάννης, Κουρνιώτης Ευστάθιος, Παπαγεωργίου Σπυρίδων, Παπανδρέου Ανδρέας, , Παυλόβιτσ Αλκης, Χαϊνάς Κώστας, Χατόλας Χρήστος.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
Post Top Ad

Home
Δημ.Αριστερά
Πολιτική
Προσυνεδριακές διαδικασίες της Νομαρχιακής οργάνωσης της Δημοκρατικής αριστεράς στην Εύβοια.
Προσυνεδριακές διαδικασίες της Νομαρχιακής οργάνωσης της Δημοκρατικής αριστεράς στην Εύβοια.
Κατηγορία
# Δημ.Αριστερά
# Πολιτική
Πολιτική
Tags:
Δημ.Αριστερά,
Πολιτική
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου