Αμπελωνιακός - Α.Ο. Χαλκίς (1-2) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αμπελωνιακός - Α.Ο. Χαλκίς (1-2)

Μεγάλη εμφάνιση για τον Α.Ο. Χαλκίς σήμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Οι παίχτες που παρέταξε ο προπονητής μας Παναγιώτης Τοκπασίδης αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και επιμονή σε αυτό το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο. Χαλκίς είχε προγραμματίσει να παραχθεί με τους Ντουμάνη (Τ), Καραμπά, Ευσταθίου, Τσατσαρώνη, Πέτση, Ναουμίδη, Ταυταρίδη, Γκαράνη, Γκιόκα, Βαλκάνο και Τσαλμά, όμως 30' λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα ο Κώστας Καραμπάς ένιωσε μία ενόχληση στην γάμπα (πιθανότατα υπέστη θλάση) και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Στην θέση του λοιπόν ξεκίνησε ο Βαγγέλης Αυλωνίτης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Α.Ο. Χαλκίς να πρωταγωνιστεί και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα της υπεροχής του Α.Ο. Χαλκίς μετουσιώθηκε σε τεράστια ευκαιρία, όταν στο 21' ο Άγγελος Γκιόκας πήρε την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή και την έστειλε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς συνέχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν όταν σκόραρε στο 30' ο Νίκος Ευσταθίου ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ευσταθίου στην συνέχεια δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της συνάντησης για διαμαρτυρία(!!!) και αποβλήθηκε στο 38' αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίχτες για την συνέχεια του παιχνιδιού και έτσι έληξε το ημίχρονο με σκορ 0-1 για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς συνέχισαν με το ίδιο μοτίβο και πίεζαν συνεχώς τους παίχτες του Αμπελωνιακού με αποτέλεσμα να κερδίσουν 2ο καταφανέστατο πέναλτι στο 62'. Ο Γιάννης Γκαράνης που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε το 0-1. Στην συνέχεια οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς κέρδισαν και 3ο πέναλτι, όπου αυτή την φορά κλήθηκε να το εκτελέσει ο Απόστολος Τσαλμάς, ευστοχώντας από τα 11 βήματα και κάνοντας στο 70' το 0-2 για την ομάδα μας.

Από αυτό το σημείο και μετά, οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς είχαν καθολική υπεροχή, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, με συνεχείς εναλλαγές σε πάσες όντας απελευθερωμένοι από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Στο 88' όμως από μία αδράνεια των παιχτών μας ο Αμπελωνιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 με σκόρερ τον Χατζούλη.

Ο προπονητής μας, Παναγιώτης Τοκπασίδης πραγματοποίησε και τις 3 αλλαγές προς το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα, Ο Μπαλαμπάνης αντικατέστησε τον Βαλκάνο στο 83', ο Τσουπεής μπήκε στην θέση του Γκιόκα στο 88' και ο Κηρύκος αντικατέστησε τον Τσαλμά στο 92'.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 96' με 1-2 και με μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας.

Ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από την διοίκηση σε όλους τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα σε αυτό το κομβικό παιχνίδι και που εμψύχωναν συνεχώς τους παίχτες μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages