Όχι σε νέα διόδια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναφορά κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης  προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, μετά από τη λήψη επιστολής διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την επιχειρούμενη επιβολή διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου.
Ενώ οι πολίτες της Εύβοιας στενάζουν από τις συνέπειες της πολυετούς κρίσης, προωθείται η επιβολή διοδίων σε ένα σημείο που βρίσκεται στα όρια του νομού χωρίς να προβλέπεται η βελτίωση της συγκεκριμένης διαδρομής. Ο συγκεκριμένος δρόμος που κατασκευάστηκε με ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις και εθνικούς πόρους, έχει παραχωρηθεί στην κοινοπραξία ¨Νέα Οδός¨, η οποία δεν εκτελεί έργα στην περιοχή αλλά έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση της Ιονίας οδού.
Ο Νομός της Εύβοιας, στερείται των πολύτιμων έργων οδοποιίας που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αντιστροφή των αρνητικών συνεπειών της κρίσης και αντ’ αυτού καλείται να πληρώσει καθημερινό τίμημα χωρίς αντικρίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages