Πώς να χωρίσετε.. εύκολα! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πώς να χωρίσετε.. εύκολα!

 
 Με τι λόγια να πεις αντίο σε κάποιον που κάποτε υπήρξε τα πάντα για εσένα! Κάποιοι βρήκαν... έναν εύκολο τρόπο. Ένα απλό σημείωμα όπου τα είπαν όλα.



Αιτία χωρισμού η απιστία. Προσοχή στο facebook!

"Αγάπη μου! Μάντεψε ποιος άφησε τη σελίδα του στο facebook ανοιχτή στο κομπιούτερ κι έλαβε ένα μήνυμα από την Kelsi. Ναι! Εσύ! Αλλά μην ανησυχείς, δεν έσπασα κάτι. Αντιθέτως, ήμουν πολύ ευγενική και σου πακετάρισα τα πράγματα! Κι επιπλέον εφηύρα ένα ωραίο παιχνίδι, μια που ξέρω ότι σου αρέσει να ψάχνεις για πράγματα (όπως για άλλα κορίτσια!). Κοίτα πού θα βρεις τα πράγματά σου!..".



Αιτία χωρισμού οι... πολιτικές πεποιθήσεις

Αγαπητέ Dave, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, αλλά τελειώσαμε. Σε χωρίζω. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα είπες ότι θα ψήφιζες τον McCain νόμιζα ότι αστειευόσουν. Αλλά την Πέμπτη που το ξαναείπες κατάλαβα ότι το εννοούσες και όταν είπες ότι η Πάλιν είναι εξαιρετικά προικισμένη ήθελα να ξεράσω. Ήξερα ότι είσαι περιορισμένου αλλά όχι και καθυστερημένος".


Απλώς τελείωσε! Με καλλιτεχνική ματιά

"Αγαπητή Janet, Nομίζω ότι πρέπει να χωρίσουμε. Θα σου έλεγα γιατί, αλλά δυσκολεύομαι να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Οπότε σου ζωγράφισα ένα σκίτσο, εμένα να ιππεύω μία καμηλοπάρδαλη".


Αιτία διαζυγίου η απιστία (και πάλι). Συμπέρασμα; Προσοχή όταν κάνετε κοινό λογαριασμό

"Γεια Steven, 'Εχω την προσοχή σου τώρα; Τα ξέρω όλα για εκείνη, βρωμιάρη, ύπουλε, ανήθικε, άπιστε βλαμμένε. Τα έχω όλα σε κασέτα. Η σύντομα πρώην σύζυγός σοτ, Emily. ΥΓ Πλήρωσα για την πινακίδα από τον κοινό μας λογαριασμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages