Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Άγριοι φόροι και το 2014".

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέο σκληρό κύκλο λιτότητας φέρνει ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2014, που προβλέπει συνολικούς φόρους 44 δισ. ευρώ για 5.600.000 φορολογουμένους, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια χώρα όπου το εθνικό εισόδημα μειώθηκε κατά 25% τα τελευταία έξι χρόνια!".

ΕΘΝΟΣ: "Ψάχνουν όπλα & χορηγούς".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με συστηματικό τρόπο οι διωκτικές αρχές προσεγγίζουν τα πιθανά σημεία, όπου οι «πυρήνες» της Χρυσής Αυγής έχουν αποθηκεύσει τον οπλισμό τους. Τον χρησιμοποιούσαν στις στρατιωτικού τύπου ασκήσεις τους. Οι έρευνες φτάνουν στις τράπεζες, όπου γίνεται διερεύνηση ύποπτων λογαριασμών".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αρχιραββίνος: «Οι Εβραίοι σκοτώσαμε τον Πατροκοσμά»".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο αρχισιωνιστής πέρα από την κυνική του «ομολογία», επιχαίρει για τη δολοφονία του Άγιου της Ορθοδοξίας μας και προκαλεί: «Ευχόμαστε κάθε δολοφονικός αντισημίτης να βρει αυτό που του αξίζει»!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η συνομιλία που καρφώνει τον Μιχαλολιάκο".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Φύσσα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στέλνει SMS στο βουλευτή Λαγό, ο οποίος αμέσως του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει. Αλλεπάλληλες κλήσεις μεταξύ Ρουπακιά, Πατέλη, Λαγού και των υπολοίπων της συμμορίας πριν και μετά το έγκλημα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Βόμβα στην αυλή Σαμαρά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις «σφαίρες» μου για τον αληθινό αντίπαλο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης, έπειτα από κριτική που δέχθηκε για τη στάση του έναντι της Χρυσής Αυγής".

ΕΣΤΙΑ: "Ανευθυνότης από τον κ. Τσίπρα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "«Οι εκλογές σε μία δημοκρατία δεν είναι κατάρα, είναι ευλογία» εδήλωσε προχθές ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Τσίπρας, ζητώντας για μία ακόμη φορά την διενέργεια εκλογών. Και πράγματι, στην δημοκρατία οι εκλογές είναι ευλογία. Οταν όμως σε μία πτωχευμένη χώρα διενεργούνται διαρκώς εκλογές, αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη οικονομική κατάρρευση. Οπότε αντί ευλογίας, καταντούν να είναι κατάρα".

Η ΑΥΓΗ: "Συνταγή απελπισίας και για το 2014".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πολιτική διευκόλυνση για μετάθεση όλων των αποφάσεων που αφορούν την οικονομία προς τον Ιούνιο του 2014 ζητεί σήμερα από τη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο Αντ. Σαμαράς, καθώς, σύμφωνα με την αξιολόγηση της τρόικας, τα νέα μέτρα πρέπει να ληφθούν άμεσα, για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό 2013-14".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "«Κατηγορώ». Τα στοιχεία του ανακριτή που παραπέμπει την ηγεσία της Χ.Α.".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε εννέα κόλλες χαρτί τύλιξαν οι ανακριτές την ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, περιγράφοντας τη δομή και τη καθοδήγηση των δολοφονικών ενεργειών. Αφήνουν δε ανοιχτό παράθυρο για να στοιχειοθετηθούν και άλλα εγκλήματα πέρα από τις δέκα δημοσιοποιημένες περιπτώσεις. Από σήμερα οι απολογίες των έξι κατηγορούμενων βουλευτών".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Η ηγεσία της Χ.Α. ήξερε για τον φόνο".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "μισή ώρα το αργότερο αφότου ο Παύλος Φύσσας υπέστη τη μοιραία επίθεση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήξερε για τη δολοφονία, όπως αποκαλύπτεται από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που αντάλλαξαν βουλευτές και στελέχη της οργάνωσης εκείνη τη νύχτα".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Καυτό το πόρισμα της Δικαιοσύνης".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«...Η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία που ενδεχόμενη παραβίασή της επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα του παραβάτη συνέπειες, η τυφλή υπακοή στις εντολές των ιεραρχικά ανωτέρω, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση, η οποία εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από τα νεότερα ηλικιακά μέλη», είναι τα χαρακτηριστικά της οργάνωσης Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με το πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Λαϊκή επαγρύπνηση. Το σάπιο αστικό κράτος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ναζισμό".

Η εφημερίδα αναφέρει "ΚΚΕ: Ο λαός, το εργατικό - λαϊκό κίνημα πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στο ναζισμό και στην εγκληματική του δράση, ενάντια στο σύστημα και τα συμφέροντα που γεννούν και εκτρέφουν τέτοια μορφώματα".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ο χρυσαυγίτης νονός. Αποκαλυπτική αναφορά της ΕΥΠ για τον βουλευτή Γιάννη Λαγό".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "εκβιασμοί, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία. Παράνομη οπλοφορία και μάλιστα με «βρώμικο» όπλο κι ακόμη αναρίθμητες προσαγωγές σε αστυνομικά τμήματα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή σε επεισόδια με πρωταγωνιστές ομοϊδεάτες του, χρυσαυγίτες. Όλα αυτά περιλαμβάνουν ο βίος και η πολιτεία του... αξιότιμου βουλευτής της Β' Πειραιά Γιάννη Λαγού, σύμφωνα με αναφορές και προειδοποιήσεις-φωτιά που είχαν κάνει οι επιτελείς της ΕΥΠ από τις αρχές του 2012, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή".

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Η εκκλησία πνίγει τον Φωκά".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σταθερή πορεία. «Φρένο» από τη Βουλή στα σενάρια πολιτικής ανωμαλίας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με δηλώσεις τους τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απέκλεισαν οριστικά το ενδεχόμενο μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης που θα έθετε σε περιπέτειες τη χώρα και την οικονομία. Παρόμοια θέση διατυπώθηκε και από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη. Ετσι, η πορεία της οικονομίας παραμένει σταθερή και η όλη προσπάθεια της κυβέρνησης εστιάζεται στην ανασυγκρότηση και την έξοδο από την κρίση".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πώς θα λειτουργήσουν οι ιδιωτικές συντάξεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μια ολοκληρωμένη πρόταση, που προβλέπει το πώς μπορούν να λειτουργήσουν συνταξιοδοτικά ταμεία (pension funds) για τη χορήγηση ιδιωτικών συντάξεων, είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην κυβέρνηση η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, με βασικό επιχείρημα ότι η υλοποίησή της δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και τα κύρια ταμεία ασφάλισης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages