Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Αχόρταγη τρόικα".

Η εφημερίδα γράφει "αχόρταγη ήρθε στην Αθήνα η τρόικα, η οποία χθες είχε την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η υστέρηση ενός δισ. ευρώ στα έσοδα του Προϋπολογισμού επισκίασε τη χθεσινή πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι εξέφρασαν επιφυλάξεις και για τους στόχους είσπραξης εσόδων από τον ενιαίο φόρο ακινήτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση".

ΕΘΝΟΣ: "Στρατιωτικά γυμνάσια από τους νεοναζί".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε σκληρές ασκήσεις προετοιμασίας επιδίδονταν οι παραστρατιωτικές ομάδες της Χρυσής Αυγής. Αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα παρουσιάζει το «Έθνος». Τη φροντίδα για τη διαρκή ετοιμότητα αναλάμβαναν εκπαιδευτές των Ειδικών Δυνάμεων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οι Εβραίοι «έφτιαξαν» τον καρκίνο!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σάλος από άρθρο του Γερμανού γιατρού Ryke Geerd Hamer. Ο Hamer, που θεωρείται ο ιδρυτής της λεγόμενης «νέας γερμανικής ιατρικής», γράφει επίσης ότι στο Ισραήλ δεν γίνονται ποτέ χημειοθεραπείες!... Στόχος των Σιωνιστών, σύμφωνα με τον Hamer, η επικράτησή τους πάνω στο κόσμο με κάθε τρόπο!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Γκάλοπ καταδίκη για τη Χρυσή Αυγή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μήνυμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής στέλνουν οι πολίτες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Στην πρώτη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε αμέσως μετά την εγκληματική επίθεση, δηλαδή στο τριήμερο από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου, σχεδόν 8 στους 10 πολίτες χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή φασιστική ή εγκληματική οργάνωση, ενώ το 87% πιστεύει ότι «κάτι πρέπει να αλλάξει» για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Αστυνομικοί - Χρυσαυγίτες σχέση ανοχής και συνεργασίας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "«ομάδες νεοναζί στις γειτονιές κλοτσούσαν στο κεφάλι όποιον Πακιστανό έβρισκαν, σαν να έπαιζαν μπάλα. Σημειώθηκαν 900 τραυματισμοί μεταναστών. Απευθύνθηκα στα Αστυνομικά Τμήματα αλλά δεν δέχθηκαν τις μηνύσεις. Κανένας δεν συνελήφθη, καμία υπόθεση δεν εκδικάστηκε. Επιπλέον, οι χρυσαυγίτες πλησίασαν ξένους μαθητές στα σχολεία. Τους υποσχέθηκαν ότι, αν συνεργαστούν μαζί τους, δεν θα τους πειράξουν. Τους έστειλαν σε τάγματα εφόδου εναντίον μεταναστών», καταγγέλλει ο επικεφαλής της πακιστανικής κοινότητας, Τζ. Ασλάμ".

ΕΣΤΙΑ: "Η συγκυρία απαιτεί εθνική ομοψυχία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η Ελλάς βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή. Αν δεν επιδειχθή πολιτική υπευθυνότης, η κατάστασις μπορεί ανά πάσαν στιγμήν να εκφύγη του ελέγχου. Η συγκυρία απαιτεί εθνική ομοψυχία. Και αυτή πρέπει να επιδιωχθή πάση θυσία".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "«Όλους θα τους πετσοκόψουμε»".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε δημόσια θέα -μπροστά στην κινηματογραφική κάμερα- υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής δηλώνουν με προκλητικό τρόπο τις άγριες προθέσεις τους για μετανάστες, αριστερούς κ.α.. Οι δηλώσεις τους περιέχονται στην ταινία «Οι καθαριστές» του Κ. Γεωργούση, που παρακολουθεί τα στελέχη της οργάνωσης στην προεκλογική περίοδο".

ΤΑ ΝΕΑ: "Θρίαμβος για τη βασίλισσα της λιτότητας".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με έναν προσωπικό της θρίαμβο, που δεν τον περίμεναν ούτε οι πιο θερμοί οπαδοί της, η Άνγκελα Μέρκελ εξασφάλισε την τρίτη θητεία στην Καγκελαρία της Γερμανίας. «Είναι σούπερ αποτέλεσμα!», είπε στους οπαδούς της που την αποθέωναν. Η «βασίλισσα της λιτότητας» όμως πιθανότατα θα χρειαστεί τη βοήθεια των σοσιαλδημοκρατών για να σχηματίσει κυβέρνηση".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Πόλη παράδεισος χωρίς αυτοκίνητο".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Τι φέρνει στην Ευρώπη ο θρίαμβος της Μέρκελ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η επόμενη μέρα των γερμανικών εκλογών βρίσκει την Άνγκελα Μέρκελ πανίσχυρη στη Γερμανία και τους Ευρωπαίους στις Βρυξέλλες και τις περισσότερες πρωτεύουσες της Ευρωζώνης, κυρίως στο Νότο και στο Παρίσι, «μουδιασμένους», να διερωτώνται ποια θα είναι στο εξής η τακτική που θα ακολουθήσει η καγκελάριος σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages