Μήπως είστε κι εσείς… επιδειξίας της σεξουαλικής σας ζωής; - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μήπως είστε κι εσείς… επιδειξίας της σεξουαλικής σας ζωής;



Πολλοί το θέλουν, λίγοι το παραδέχονται. Σε κάποιους αρέσει να… ακούγονται την ώρα που κάνουν σεξ, σε κάποιους άλλους να συνευρίσκονται σε δημόσιους χώρους, σε κάποιους τρίτους να τα κάνουν και τα δύο. Όλοι αυτοί όμως έχουν ένα κοινό: είναι τόσο περήφανοι για τη σεξουαλική τους ζωή και τη σεξουαλικότητά τους που θέλουν να έχουν και… «μάρτυρες»!

Ένας στους τέσσερις Βρετανούς θεωρεί ότι είναι ένας κρυφός «επιδειξίας» της σεξουαλικής του ζωής, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Και όταν έρχεται η ώρα να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις τους εντός κρεβατοκάμαρας, η μέση γυναίκα βάζει στον εαυτό της ένα 7,5 στα 10, ενώ ο μέσος άντρας 6,1

Η μελέτη που εκπονήθηκε από το ukmedix.com, σε 2.010 ενηλίκους σε όλη τη Βρετανία, αποκάλυψε ότι το 26% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι του αρέσει να… «γνωστοποιεί» στους γύρω του την σεξουαλική του ζωή. Μάλιστα, το 79% το κάνει στα κρυφά και δεν το έχει πει ούτε στους φίλους του!

Όσο για το ποιος είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος να προβάλλουν τη σεξουαλική τους ζωή, η απάντηση που συγκέντρωσε τα περισσότερα «ναι» ήταν «η σεξουαλική επαφή σε δημόσιους χώρους», με το 56% να παραδέχεται ότι το έχει κάνει και θα το ξανακάνει!

Ένας στους τρεις παραδέχεται ότι οι γείτονές του θα τον ακούνε αρκετά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Σε ερώτηση σχετικά με αν τους έχουν «πιάσει επ’ αυτοφώρω», το 62% των… επιδειξιών απάντησε θετικά και από αυτούς το 13% ισχυρίστηκε ότι έγινε και από άτομο της οικογένειάς τους!

Προσπαθώντας να καταλάβουν οι ερευνητές γιατί απολαμβάνουν τα άτομα τόσο πολύ αυτή τη… δημοσιοποίηση, τα δύο τρίτα τους απάντησε ότι είναι κάτι που τους συναρπάζει, ενώ το 19% το εξιτάρει η ιδέα να τους πιάσουν «στα πράσα».

Όμως, το 34% μοιάζει να είναι μόνο του σε αυτό, καθώς η σύντροφός τους δε συμφωνεί στην ιδέα και δεν μπορεί να το διασκεδάσει εξίσου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages