Τι κατέγραψε η κάμερα; - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τι κατέγραψε η κάμερα;



Ο άνδρας από την Τασμανία της Αυστραλίας πίστευε ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο και φαντάσματα κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Έτσι έστησε κάμερα καταγραφής της παραφυσικής δραστηριότητας. Φεύγοντας μια μέρα για τη δουλειά, ξέχασε την κάμερα ανοιχτή να καταγράφει... τα πάντα. ΕΠιστρέφοντας από τη δουλειά αργά το απόγευμα στήθηκε μροστά στην κάμερά του κι άρχισε να παρακολουθεί τα καθέκαστα. Η σύντροφός του τα τελευταία 11 χρόνια έμπαινε στο δωμάτιο του 16χορνου γιου του και μιλούσαν για τα μαθήματα οδήγησης που έπρεπε να κάνει ο έφηβος. Κια ξαφνικά άρχιζαν τα φιλιά, τα χάδια και μετά επιδόθηκαν σε απίστευτες σκηνές σεξυαλικής επαφής. Ο πατέρας του ανήλικου αμέσως κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε τη σύντροφό του και μητέρα του 18μηνου γιου τους, καθώς η ηλικία για συναινετικό σεξ στην Τασμανία είναι τα 17 χρόνια.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν γνώριζε αυτό το όριο ηλικίας και πως τα 16 ήταν παράνομο, αν και αρχικά έκανε την ανήξερη στον άνδρα της που της ζήτησε τον λόγο. Ωστόσο, ο έφηβος είπε όλη την αλήθεια στον πατέρα του και μάλιστα του αποκάλυψε ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή δεκάδες φορές με την 28χρονη γυναίκα.

Εκείνη  ομολόγησε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με 6μηνη αναστολή και υποχρεωτική εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης από το σεξ. Λέγεται μάλιστα, ότι παρά τα γεγονότα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ανήλικο εραστή της με μηνύματα μέσω facebook με ψεύτικο προφίλ.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages