Τακτοποιούν εκκρεμότητες στον Ολυμπιακό - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τακτοποιούν εκκρεμότητες στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τακτοποιεί σημαντικές υποθέσεις για τη νέα σεζόν σε πλήρη συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο σχεδιασμός των ερυθρολεύκων για τη νέα χρονιά μπαίνει σε σειρά, καθώς από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις:

Με την τυπική ολοκλήρωση της πρόσληψης του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, ο οποίος έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη νέα ομάδα του. Θα ληφθούν αποφάσεις για τους συνεργάτες του, καθώς εκτός από τους βοηθούς του στην Μπράγκα και έναν αναλυτή αντιπάλων, λέγεται ότι ο Πορτογάλος ζήτησε και τον συνεπώνυμό του Νέλσον Ζαρντίμ, προκειμένου να αναλάβει χρέη αρχισκάουτερ.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα μελετήσει το ρόστερ και τις μεταγραφικές ανάγκες, θα κάνει εισηγήσεις για τους χαφ (αποφασίζει για Μασάδο, Τσάβες), θα πει στη διοίκηση προτάσεις για παίκτες από την πατρίδα του (ήδη ακούγονται αρκετοί παίκτες από την Μπράγκα, αλλά και άλλες ομάδες), ενώ στη διάρκεια της προετοιμασίας θα αποφασίσει για το ποιοι δεν του κάνουν από το ρόστερ ή τι άλλο χρειάζεται.

Με την ανανέωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί να πάει σήμερα από την ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιο έναντι 500 χιλιάδων ευρώ.

Με το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Μέλμπεργκ, καθώς στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν κάνει πολύ καλή πρόταση στο Σουηδό, του έχουν δώσει μεγάλο χρονικό περιθώριο, αλλά πρέπει να έχουν πια την οριστική του απάντηση για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει τον Κώστα Μανωλά ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει (αν δεν το έχει κάνει ήδη, όπως φημολογείται) έναντι 400 χιλιάδων ευρώ για καθένα από τα επόμενα τρία χρόνια. Αλλά ψάχνονται και για στόπερ από το εξωτερικό, με προτάσεις για τον Τόσιτς του Ερυθρού Αστέρα, τον Κανού της Σταντάρ Λιέγης και τον Ισπανό Κουεγιάρ της Άστον Βίλα.
ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages