Οι Γερμανοί... βγαίνουν από τα ρούχα τους - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι Γερμανοί... βγαίνουν από τα ρούχα τους

Λένε ότι είναι οι τουρίστες που πάντα τρέχουν να πιάσουν τις άδειες ξαπλώστρες. Ωστόσο, οι Γερμανοί κατέχουν και μία άλλη πρωτιά, αυτή του γυμνισμού. Σύμφωνα με έρευνα σχετικά με τις συνήθειες των τουριστών, οι Γερμανοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να ξαπλώνουν... ολόγυμνοι κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, κατά 15%. Επιπλέον η Γερμανία είναι και η χώρα που αγαπά περισσότερο τις διακοπές στην παραλία.

Στη δεύτερη θέση των... κατά συνήθεια γυμνιστών κατατάσσονται Ινδοί και Ισπανοί που ακολουθούν, ωστόσο, με μόλις 8%. Σουηδία, Δανία, Μεξικό και Ολλανδία, με 6%, καταλαμβάνουν την τρίτη θέση. Μόλις το 2% των σεμνότυφων Βρετανών παραδέχθηκαν ότι κάνουν μπάνιο στη θάλασσα όπως τους γέννησε η μαμά τους. Η έρευνα διενεργήθηκε από την Expedia και συμμετείχαν 21 χώρες και 8.599 ενήλικοι.

Αξιοπερίεργο εύρημα της έρευνας είναι ότι το 68% των τουριστών αν και επιλέγουν την παραλία και τα θαλασσινά μπάνια, αποφεύγουν να βουτήξουν στα γάργαρα νερά, καθώς είπαν ότι φοβούνται τους καρχαρίες, παρ’ όλο που ετησίως αναφέρονται λιγότερα από 100 επιθέσεις καρχαριών. Οι μισοί από τους τουρίστες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την ύπαρξη καρχαριών προτού αποφασίσουν πού θα πάνε διακοπές.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages