Ο Τύπος Σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Τύπος Σήμερα

Η απολογία στον ανακριτή του Ακη Τσοχατζόπουλου, η προεκλογική περίοδο των κομμάτων και οι αλλαγές που θα ισχύσουν την νεα σχολική χρονιά στο Λύκειο, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εδειξε Σημίτη-Παπανδρέου ως συνενόχους του".
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο Ακης Τσοχατζόπουλος έδινε τις δικές του εξηγήσεις από τις 12:00 χθες το μεσημέρι, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις του ανακριτή, με αφορμή το ολιγοσέλιδο υπόμνημα που παρέδωσε. Οπως προκύπτει από δικαστικούς κύκλους, μεταξύ άλλων είπε, όχι στην επίμαχη κατηγορία, επικαλούμενος απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τις προμήθειες των όπλων ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Γραμμή για τον ανακριτή 8 πολιτικοί ".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "ο Άκης ανοίγει το δρόμο για τον Κορυδαλλό σε πολλούς πρωταγωνιστές της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος. Να πληρώσουν οι πρωθυπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ για τη ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό δημόσιο".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Δύο "υποβρύχιες" υπογραφές καίνε τον Βενιζέλο! "
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "ομερτά και στήριξη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το "όλον ΠΑΣΟΚ" αξιώνει για να αποφύγει την πολυετή κάθειρξη ο Ακης Τσοχατζόπουλος υπογραμμίζοντας τη συλλογική κυβερνητική ευθύνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τη νομική, πολιτική συνέχειά του μέχρι και σήμερα".

ΕΘΝΟΣ: " Κυκλώματα διαφθοράς λεηλατούν το ΙΚΑ".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση κυκλωμάτων στο ΙΚΑ. Στα πρότυπα της Καλλιθέας λειτουργούσαν άλλα εννέα υποκαταστήματα, που έχουν έδρα στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Οι λεπτομερείς έλεγχοι που διεξάγονται αφορούν τη χορήγηση συντάξεων και επιδομάτων-μαϊμού".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ορθόδοξοι γέροντες και μυστικές υπηρεσίες συμφωνούν απόλυτα".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "μπορεί μεν οι βουλευτικές εκλογές να έχουν οριστεί στη χώρα μας για τις 6 Μαΐου του 2012, όμως τα τεράστια προβλήματα παραμένουν.Και όχι απλά παραμένουν, αλλά και δραματικά επιδεινώνονται μέρα με την ημέρα... ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τεκμήρια παγίδες για εκατομμύρια φορολογουμένους".
Η εφημερίδα γράφει ότι "οι αυξημένες από 33% έως 250% αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης για κατοικίες, ΙΧ, βάρκες, ταχύπλοα και πισίνες σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ και το νέο τρόπο υπολογισμού των αποδείξεων απειλούν με υπερχρέωση τα ελληνικά νοικοκυριά ".

ΕΣΤΙΑ: "Τρία ορόσημα στις εκλογές".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "τρεις μόλις εβδομάδες προ της διενενεργείας των εκλογών, αυτό που θα κρίνη την έκβασή τους είναι το πότε αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και βάσει ποίων κριτηρίων. Αν οι περισσότεροι ψηφοφόροι έχουν ήδη αποφασίσει τι θα ψηφίσουν και επιβεβαιωθούν αυτά που βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις, τότε ο τόπος βαίνει προς ακυβερνησία ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Πλασματικά πως να τα αναγνωρίσετε".
Η εφημερίδα αναφέρει "τι ισχύει για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους. Η αίτηση για την αναγνώριση μπορεί να υποβληθεί οποτεδήποτε, αρκεί να έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 3.600 ημέρες ασφάλισης".

ΤΑ ΝΕΑ: "Πως αλλάζει το πρόγραμμα για το Λύκειο".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νέο πρόγραμμα περιμένει τους μαθητές που θα φοιτήσουν από το Σεπτέμβριο στην Α΄Λυκείου, ενώ αλλαγές θα υπάρχουν και για εκείνους που θα πάνε στη Β' Λυκείου.Η Α΄Γενικού Λυκείου θα περιλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο μαθήματα Γενικής Παιδείας συνολικής διάρκειας τριάντα τριών ωρών εβδομαδιαίας διδασκαλίας".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αλλαγή της στρατηγικής για ανάπτυξη και απασχόληση".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "πληθαίνουν οι φωνές στην Ευρωζώνη για τον προσδιορισμό μιας στρατηγικής που θα αυξήσει την απασχόληση και θα φέρει ανάπτυξη, ενώ και ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που μέχρι τώρα στήριζε τη "συνταγή Μέρκελ" περί δημοσιονομικής πειθαρχίας αλλάζει στάση, ζητώντας μεγαλύτερη εμπλοκή της ΕΚΤ στις προσπάθειες τόνωσης της οικονομίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages