Κυβέρνηση με μια από τα ίδια... - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κυβέρνηση με μια από τα ίδια...

Της Μιχαλούς.
Την ώρα που η χώρα γέμισε νεόπτωχους, νεοάστεγους, άνεργους (πάνω από 1.500.000 με ανοδική τάση), με τα καταστήματα τοκογλύφων και μαυραγοριτών να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, όπως κατά την περίοδο της κατοχής...

Την ώρα που οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έζησαν στο πετσί τους τις συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεων και τη συνεχή αύξηση των τιμών των καταναλωτικών αγαθών…

Οι νέοι υποψήφιοι σωτήρες ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια μέρα με τη μέρα με στόχο να οδηγήσουν τη χώρα στο πιο εξευτελιστικό επίπεδο διαβίωσης και διακυβέρνησης!!!

Οι περισσότεροι διαθέτουν κομματική προϋπηρεσία, είναι δηλαδή επαγγελματίες πολιτικοί, και παίζουν αυτή την ιστορική αναμέτρηση στα δάχτυλα, υπάρχουν όμως και οι ανίδεοι, αυτοί που διεκδικούν την ψήφο μας έχοντας ελάχιστη πολιτική σκέψη.

Και εμείς οι ψηφοφόροι σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία, εντός, δηλαδή, του παγκόσμιου και εγχώριου οικονομικού προσκηνίου και παρασκηνίου, καλούμαστε να εκλέξουμε τη νέα Βουλή, από την οποία ευελπιστούμε να προκύψει μια καινούρια κυβέρνηση που να μην έχει σε καμία περίπτωση την ίδια πολιτική οσμή!!!

Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει αδύνατο σε τέτοιου είδους συνθήκες … Για άλλη μια φορά ο κατήφορος μοιάζει να μην έχει τέλος και όπως ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά, έτσι κι εμείς προσπαθούμε να γαντζωθούμε από όπου μπορούμε για να μην καταρρεύσουμε τελείως και να μην γίνουμε έρμαια των ορέξεων των μεγάλων αφεντικών της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages