Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά


Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, σε κάποιες περιπτώσεις επώνυμων ζευγαριών, όμως… τυφλώθηκε! Βλέπετε, ο ένας «ρίχνει» στον άλλο τουλάχιστον 10 χρόνια, αλλά είναι ευτυχισμένοι!

Η Mariah Carey περνάει 11 χρόνια τον Nick Cannon, ενώ 12 χρονάκια «ρίχνει» ο Brad Pitt στην Angelina Jolie, όσα δηλαδή και ο Jay Z στην Beyonce!
Στα 16 χρόνια είναι η διαφορά του Tom Cruise και της Katie Holmes, 20 χρονάκια χωρίζουν Nicolas Cage και Alice Kim, ενώ 23 μεσολαβούν ανάμεσα στον Bruce Willis και την Emma Heming.

Μικρότερη κατά 25 χρόνια από τον Michael Douglas είναι η Catherine Zeta Jones, την ώρα που ο James Woods «ρίχνει» 39 στην αγαπημένη του Ashley Madison.

Δύο grande περιπτώσεις είναι αυτές του Al Pacino με τη Lucila που απέχουν 40 χρόνια ο ένας από τον άλλο, ενώ τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας έχει ένα gay ζευγάρι, ο Calvin Klein με τον Nick Gruber που απέχουν… 46 χρόνια!

Όλα αυτά για να μην κατηγορείτε την Jennifer Lopez που περνά 18 χρόνια τον 24χρονο χορευτή της και τη Madonna που «ρίχνει» 29 στον δικό της…
ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages