Εθνική απεργία σεξ! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εθνική απεργία σεξ!

Οι συνοδοί πολυτελείας της Ισπανίας αρνούνται την παροχή υπηρεσιών τους στους τραπεζίτες της χώρας, αν αυτοί δεν δεσμευθούν για παροχή βοήθειας σε πληγείσες από την οικονομική κρίση οικογένειες κι εταιρείες.

Μάλιστα, επιμένουν ότι η επ’ αόριστον απεργία τους θα συνεχιστεί «ώσπου οι διευθυντές τραπεζών εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς την κοινωνία» και αρχίσουν να προσφέρουν μεγαλύτερα δάνεια στους Ισπανούς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κάποιοι πονηροί τραπεζίτες, προκειμένου να σπάσουν αυτό το ιδιότυπο εμπάργκο προς το επάγγελμά τους, ισχυρίζονταν ότι είναι αρχιτέκτονες ή μηχανικοί, αλλά δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν κανέναν, καθώς, όπως αποκάλυψε μία συνοδός «έχουν περάσει χρόνια από τότε που οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες μπορούν να πληρώσουν ‘ταρίφα’ που ξεκινά από τα 300 ευρώ η ώρα».

Η μεγαλύτερη ένωση συνοδών πολυτελείας της χώρας, η οποία όπως φημολογείται, ξεκίνησε την απεργία, ανακοίνωσε: «Είμαστε οι μόνες με πραγματική δυνατότητα να πιέσουμε τον κλάδο. Κάνουμε απεργία εδώ και τρεις μέρες και δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να αντέξουν για πολύ ακόμη».

Η ιδέα ήρθε ύστερα από την κίνηση της Lucia, ενός από τα μέλη της ένωσης η οποία πίεσε έναν τραπεζικό υπάλληλο να της βγάλει δάνειο στερώντας του τις σεξουαλικές υπηρεσίες της. Μάλιστα, ένα μεξικανικό website το SDPnoticias.com όπως και το Russia Today, που ανακοίνωσαν την είδηση, την οποία κάποιοι θεωρούν φάρσα, ανέφεραν ότι οι τραπεζίτες απελπίστηκαν από τη συγκεκριμένη κίνηση που έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους της κυβέρνησης για διαμεσολάβηση.
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages