Ας το κάνουμε στα σκοτεινά... - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ας το κάνουμε στα σκοτεινά...

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία παγκόσμιας έρευνας σχετικά με τις σεξουαλικές επιλογές των ευρωπαϊκών χωρών. Σύμφωνα με την έρευνα, ο συντηρητισμός των Βρετανών αποδεικνύεται ακόμη μία φορά, καθώς κατέχουν τα πρωτεία στο σεξ στα... σκοτεινά. Το 65% των Βρετανών επιλέγουν να κλείνουν τα φώτα ώστε να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σεξουαλικά καταπιεσμένοι.

Το 18% αυτών που απάντησαν στην έρευνα, είπαν ότι προτιμούν να έχουν κλειστά τα φώτα καθώς δεν θεωρούσαν τον εαυτό τους αρκετά ελκυστικό προς τον σύντροφό τους και ήθελαν να μην φαίνονται ενώ κάνουν έρωτα. Το 26% των ανδρών της Βρετανίας απάντησαν ότι θέλουν να κλείνουν τα φώτα πριν αρχίσει η ερωτική επαφή, ενώ το 47% τόνισαν ότι αγαπημένη τους συνήθεια είναι να κλείνουν τα φώτα και να «φλερτάρουν» με τον σύντροφό τους.

Συνολικά, το 60% των Βρετανών είπαν πως κλείνουν τα φώτα πριν πάνε στο κρεβάτι ή όταν ο σύντροφός τους «είναι έτοιμος για δράση». Τη δεύτερη θέση κατέχουν οι Αμερικανοί με 64% και οι Σουηδoί με 63%.

Ακριβώς στον αντίποδα, βρίσκονται οι Ισπανοί που θέλουν... όλα τα φώτα ανοιχτά (56%) ώστε να βλέπουν τι ακριβώς κάνουν. Η έρευνα διενεργήθηκε από σουηδική εταιρεία εσωρούχων και συμμετείχαν οι Σουηδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία και Κίνα. Το πιο περίεργο εύρημα της έρευνας ήταν ότι ένας στους τρεις Κινέζους χαρακτήρισε ερεθιστικό... το ηλεκτρικό εσώρουχο που φωτίζεται!
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages